Aventurist în cuvinte

Iasi

a
         31 Aug 2018 17:09
2 votes
  0 comments
  522 views
  SHARE:
Introducere în aventură...  
Aventura a pornit acum 1 an, când planificarea vacanței de vară a echipei noastre a fost mai complicată decât ne imaginam.

Sunt multe destinații turistice frumoase, magice chiar, la noi în țară, însă pentru o vacanță de doar 5 zile e greu să te decizi unde să merci și ce să faci. Și din păcate pentru noi, sau din fericire pentru țara noastră, nu poți să vizitezi România în doar 5 zile, deoarece avem o țară spectaculos de frumoasă și cu multe locuri încărcate de povești ce trebuiesc neapărat ascultate și trăite.

Așadar, am intrat pe internet încercând să găsim informații și “ajutoare” în planificarea vacanței noastre, într-un timp cât mai scurt, desigur.

Peste ce am dat? Pentru multe site-uri, aplicații și blog-uri de călătorii, aplicații Gps și de cazare. Am început să ne uităm peste acestea și după câteva ore am ajuns la concluzia că încă nu știm unde să mergem și ce să facem în locurile respective.


Atunci a venit colegul nostru, George (programator de meserie), cu întrebarea “Oare cum ar fi să avem o singură aplicație cu toate informațiile: destinații, obiective turistice, evenimente, activități, pachete turistice, unități de cazare, transport, restaurante etc.?”.

Astfel ne-a venit ideea de a dezvolta, ca proiect intern, o aplicație care să ne ajute la redescoperirea țării noastre, să ne arate de ce România își merită locul în topul celor mai frumoase țări din lume și să ne prezinte și acele valori locale care nu primesc suficientă atenție.

Pentru noi, nu există o altă țară care să ne trezească mai multă emoție si să ne facă să tresărim de fiecare dată când îi rostim numele.

Din iubirea pentru țara noastră și din dorința de a fi văzută de către straini cel puțin la fel de frumoasă pe cât o vedem noi românii, am pornit în aventura dezvoltării acesti proiect intitulat sugestiv Aventurist în România.

Călătoria în România este o adevărată aventură, încărcată de emoție și plăcere, însă aplicația Aventurist a dus-o la un alt nivel și a transformat-o într-o experiență de neuitat.Prezentul aventurii noastre...
Dacă v-am spus începutul poveștii noastre, vrem să împărtășim cu voi și primele 5 luni de la lansarea acestui proiect de suflet.

Aventurist s-a lansat oficial în aprilie în faza de testare, am început să încheiem parteneriate cu toate locațiile turistice din România și am fost plăcut surprinși să vedem că turismul României e pe mâini bune, datorită oamenilor deschiși peste care am dat la Centrele de Informare și Promovare Turistică.


Suntem complet de acord cu expresia "Succesul se obține prin parteneriat" și cu siguranță noi, împreună, vom reuși să aducem ceva nou, unic și nu în ultimul rând eficient pentru turiștii României.

Călătorește, trăiește și inspiră-te” este sloganul nostru și ne dorim ca fiecare turist să rămână cu ceva din fiecare călătorie în România: cu peisajele care-ți taie respirația, cu orașele istorice, satele păstrătoare de tradiții, munții falnici și nu în ultimul rând cu poveștile fascinante ale oamenilor din fiecare colț al țării noastre.

Am încheiat acorduri de colaborare cu: Sinaia, Cluj, Târgu Secuiesc, Hunedoara, Petroșani, Zărnești, Moldova Nouă, Pitești, Uricani-Hunedoara, Dâmbovicioara, Măcin, Târgu Neamț, Zalău, Dorohoi, Țara Lăpușului, Eforie Nord, Giurgiu, Câmpina, iar până în prezent s-au introdus 630 obiective turistice. Nu sunt suficiente, însă facem tot posibilul să vă oferim, în cel mai scurt timp, toate informațiile de interes turistic prin intermediul aplicației Aventurist, aplicația aventuristului din tine. 

Informațiile se vor înmulți de la o zi la alta și vor apărea curând noi destinații de vacanță pe harta Aventurist.


Există locuri pline de farmec în România, dar atunci când sunt privite în ansamblu, frumuseţea peisajelor îţi taie respiraţia şi te transpune într-un cadru feeric, exact ca în cazul pozei de mai sus.

O țară, dar atât de multe locuri de vizitat...Cum suna viitorul aventurii nostre?


Aventurist înțelege nevoie ta de a călători și lucrăm zilnic la a satisface și cel mai pretențios turist al nostru, de aceea nu ne oprim aici.

Aventura noastră continuă pe partea de implementări și funcții „wow” pentru utilizatori: pagina web de prezentare va avea în curând o nouă față de care te vei îndrăgosti la prima vedere, secțiunea de pachete turistice va fi completă și va deține toți furnizorii de servicii turistice și conexe turismului din România, aplicația mobilă va fi disponibilă și pentru iubitorii de iOS, va exista funcția de GPS pentru o navigare mai ușoară de la un punct de interes la altul, fără a folosi și altă aplicație pentru depasare și indicații de orientare, și multe alte surprize pe care le vom dezvălui cât de curând.

Tu, călătorule, trebuie doar să faci parte din aventura noastră, să nu te abați de la ea și să te lași ghidat de Aventurist, deoarece îți promite experiențe unice, de povestit copiilor.


Tot ce ne dorim de la tine, este să te lași descoperit, să ne spui ce fel de turist ești, pentru a-ți transmite doar informațiile de care ai nevoie, nici mai mult, nici mai puțin.

Aventurist se schimbă în funcție de personalitatea ta și de nevoile tale, nu e același pentru toată lumea. De aceea ne place să spunem că Aventurist nu este doar o aplicație turistică, Aventurist este o aplicație pentru fiecare turist în parte.How useful did you find this article?

  SHARE:


Write a comment (*)

0 comments

2 votes

Localities

Emotions

Travel themes

Travel Style

Tags

Clear all filters

You might also be interested in ...

This site uses cookies for a better user experience. By accepting them, you agree to the use of this information. Read more.